- BELAR -
Serralleria en general

Cargando
Aquesta és una empresa especialitzada en treballs de ferreria realitzats en ferro i inoxidable, així com estructures metàl·liques de qualsevol tipus com per a ascensors, reforços d'edificis, tanques, reixes, baranes, passamans per a rampes, escales tant interiors com a exteriors, persianes per a pàrquing o locals amb o sense motor, portes de forja per a cases o comunitats, etc.
Tots els nostres treballs són de construcció pròpia igual que el muntatge dels mateixos. Realitzem pressupostos sense compromís. Disposem d'una sèrie de diferents models de portes de comunitat amb la finalitat de que els nostres clients puguin triar o fins i tot veure-les muntades. Estem oberts a qualsevol tipus de modificació o suggeriment que vulguin fer-nos.

Els vint anys d'experiència en el sector garanteixen la qualitat dels nostres treballs. La nostra prioritat és que els nostres clients quedin satisfets.

Quedem a la seva sencera disposició.
 
+-

NOVES NIKE HYPERADAPT 1.0

#
Cargando
HOME · Imagen + Texto

Porta de comunitat

Som fabricadors, i estem especialitzats en portes de comunitat
Veure models

SERRALLERIA EN GENERAL

Treballs de ferreria realitzats en ferro i inoxidable: Portes de comunitat, reixes, baranes, escales i treballs de serralleria en general
Cargando